BAZAR ON LINE

sâmbătă, 24 august 2013

Laptisorul de matca - un elixir al vietii

Aici laptisorul e 80 lei/100grame


Laptisorul de matca e rezervat numai reginei al­bi­nelor – matca – si este un aliment nobil. Este bun pentru sanatate, este bun si pentru frumu­sete. Vindeca virozele in asociere cu mirea si propolisul. Are o gramada de virtuti cu care ne tine, pe noi, tineri, frumosi si sanatosi.
Ar fi bine ca la fiecare schimbare de anotimp sa facem o cura de laptisor de matca. Se ia dimineata, iar doua grame  pe zi sunt suficiente.
In sezon de gripe, insa este bine sa-l luam impreuna cu mierea si propolisul, de trei ori pe zi. Creste imunitatea si ne vindeca. Tot pentru raceala e bine sa consumam si ceai de foi de ceapa, fiert bine, 15 minute, si indulcit cu miere. 
Laptisorul de matca ne da vitalitate, contribuind la re­dinamizarea si revitalizarea organismului. Este un concentrat de elemente vitale, fiind bogat in vitaminele din grupul B (B3, B5, B8, B9) si in minerale (Fier, Fosfor) care se gasesc in cantitati mai mici in alte alimente. In plus, laptisorul de matca contine si substante cu efect antibacterian. Toate virtutile laptisorului de matca contribuie la intarirea imunitatii organismului si la buna functionare a celulei nervoase.
Dar laptisorul de matca este si un atu al frumusetii. Intra in compozitia multor produse cosmetice, mai ales a cremelor, balsamurilor sau a rujurilor. Datorita compozitiei sale bogata in nutrienti, ca vitamine, minerale, lipide si glucide, laptisorul de matca este revitalizant pentru epiderma. De aceea, produsele cosmetice cu laptisor de matca ofera tenului un aspect catifelat si stralucitor. In rezumat, iata la ce minuni poate face laptisorul de matca pentru organismul nostru:

n) este ideal pentru sportivi, pentru ca imbunatateste performantele fizice si mareste rezistenta la efort;
n) este ideal pentru studenti, pentru ca imbunatateste performantele intelectuale, stimuleaza memoria si atentia;
n) este ideal pentru copii, asigurand o buna crestere a organismului si dezvoltarea unui sistem imunitar puternic;
n) este ideal pentru adulti, pentru ca le mareste rezistenta la stres si le reduce emotivitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandati